Home Over Kreinn Werkwijze
Frank

Werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kreinn start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, we kijken samen naar jullie doelstellingen en wensen. Zo realiseren we de juiste opdracht en weten we wat we aan elkaar hebben. Kreinn gelooft in transparantie dit betekent dat onze werkprocessen en systemen hierop aangepast zijn. Zo werken wij bijvoorbeeld met dossierbeheer zodat u geïnformeerd blijft over de voortgang. Om de kosten laag te houden, wijzen wij u, wat u zelf kunt doen. Bij ons zijn verschillende prijsafspraken en vormen mogelijk (zie tariefstructuur).

Indien we na het kennismakingsgesprek besluiten met elkaar verder te gaan beginnen we met een juiste formulering van de aanvraag om de vraagstelling zo helder mogelijk te krijgen. Deze nemen we met jullie door. Tevens geven we een indicatie van de te verwachte kosten.

Tariefstructuur

  • Uurtarief: Op basis van een vast uurtarief.
  • Vaste prijsafspraakBij standaardwerkzaamheden is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Waar maximaal vijftien procent in uw nadeel van afgeweken kan worden.
  • Abonnementsvorm: Het is mogelijk een vast aantal uren bij ons in te kopen die u gedurende een periode van achttien maanden kunt inzetten. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal uren dat u inkoopt.

Het uurtarief is afhankelijk van de vraagstelling en wordt vooraf gecommuniceerd. Kreinn werkt samen met verschillende juridische dienstverleners en hanteert een marktconform tarief.