Home Over Kreinn
Frank

Over Kreinn

Ondernemen in de wereld van morgen

Kreinn staat voor kreativiteit en innovativiteit. De huidige manier van werken vraagt om flexibele, transparante en deskundige oplossingen. Soms is juridisch advies eenvoudig en soms complex. Om ondernemerskansen zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren, is het inschakelen van de juiste adviesvorm belangrijk. Met Kreinn bied ik u standaard oplossingen en/of specialistisch advies aan, van mij of -een- collega jurist(en).

Wie is Kreinn?

Kreinn is de vorm waaronder advocaat Mr. Frank Laurens Jansen adviseert, publiceert en samenwerkt. Frank heeft ondernemingsrecht en civiel recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (2008). Na werkzaam geweest te zijn bij de Nederlandsche Bank als toezichthouder op grote financiële instellingen heeft hij zich toegelegd op de juridische advisering van technologie-ondernemingen. Frank heeft ervaring in het bijstaan van ICT-, gaming-, en reclamebedrijven, en technische organisaties, startups en investeerders. Frank is als procesadvocaat verbonden aan Hendrikse Renes advocaten te Amsterdam.

Vrijblijvend in gesprek?

Indien u meer informatie wenst, kunt u bellen met +31 (0)612182202. Via onderstaand formulier of WhatsApp kunt u een bericht sturen.

Naam *

Email *

Bericht *