Home Diensten Procederen

Procederen

Is er een probleem of geschil ontstaan? Dan staan wij u graag bij. Dit doen we zowel bij het voorkomen en oplossen van geschillen als bij het voeren van procedures.

Efficiënt en effectief procederen

Door onze ervaring en kennis van de materie zijn we goed instaat om efficiënt en effectief te procederen. Hierdoor kunnen we goed doorgronden wat de strategie van de tegenpartij zal zijn. In overleg met u bepalen we wat de manier van handelen wordt, we houden u gedurende het hele proces op de hoogte en betrekken u bij de zaak. Een optimaal resultaat en hoge cliënttevredenheid staan voor ons voorop.

De verzekeraar, de vrije advocaat keuze en de second opnion

Het komt vaak voor dat men een probleem eerst voorlegt aan de verzekeraar. Weet dat u recht heeft op een vrije advocaat keuze, dat houdt in dat niet de verzekeraar maar u kiest welke advocaat u zaak behartigd. Let wel u heeft wel eerst toestemming nodig van de verzekeraar, dit is overigens vaak een formaliteit.Tevens is het mogelijk om een second-opinion aan te vragen, waarin opnieuw gekeken wordt naar uw rechtspositie en plan van aanpak. De gemaakte kosten worden vaak vergoed door de verzekeraar.